Dalamat
Dalamat

Småskaliga livsmedelsproducenter i Dalarna.

Här nedan hittar du alla anslutna producenter

 

För att komma till producentens hemsida klicka på producentens namn


Slakteri

Åkes slakt och styckning

Söderbärke

Vi sysslar med slakt , styckning , charktillverkning och rökeri. Vi jobbar endast med svenskt kött, så närproducerat som möjligt. Våra charkprodukter innehåller inga onödiga tillsatser.

Lisasgården

Avestabild på kaniner

Lisasgården är ett ekologiskt regenerativt jordbruk i södra Dalarna. Vi producerar mat med metoder och med ett innehåll som gör gott för både jorden och för oss. Här finns kaniner, nöt, lamm, biodling, ägg och diverse fjäderfä. Produkter efter säsong. Gårdsbutik och eget slakteri.

Matses mat

Säter kommun

Vi föder upp slaktar och säljer styckad kyckling och kalkon.
Vi styckar även älg och vilt .Vi steker även helstekt gris på din fest.

Walla Rökeri

Hedemora kommun

Mottagning av kött för saltning och rökning.