Dalamat
Dalamat

Småskaliga livsmedelsproducenter i Dalarna.

Här nedan hittar du alla anslutna producenter

 

För att komma till producentens hemsida klicka på producentens namn


Hedemora kommun

Brandts Västerby

Hedemora kommun

Odling av jordgubbar Gårdsbutik och självplockning av jordgubbar och hallon under säsongen. Öppet vardagar 8-18 helg 9-16 Betalning Kontant eller Swish

Hildéns Handelsträdgård

Hedemora kommun

Växter utöver det vanliga, 300 sorters perenner, krukväxter, utplanteringsväxter, buskar, träd, barrväxter, slingerväxter, rosor och jord m.m. Egen odling av gurka och tomater. Öppnar i år 2020 den 20 mars. Öppet mån – fre 9-17 lör 9-13 Semester 1 aug -1 sept. Öppet vissa fre-lör i sept. Se FB

Kalersgården

Hedemora kommun

Vi säljer grön och vitmögelost samt eldost ägg och grönsaker i vår gårdsbutik

Kryddan i tillvaron

Hedemora kommun

Vi bjuder på de bästa råvarorna i våra kryddor och egna kryddblandningar. Självfallet är de ekologiska så långt det går.

Lindgården

Hedemora kommun

Vi bakar kaffebröd, från grovdoppa till småkakor, matbröd och pajer. Brödet säljer vi i butiken som ligger i samma lokal som bageriet. Café i gamla ladugården.
Semesterstängt 20 juli – 12 aug.

Oppigårds

Hedemora kommun

Vi har fyra ölsorter i vårt året-runt sortiment; Golden Ale, Single hop Ale, Amarillo och Indian Tribute. Vi brygger även säsongsöl, exempelvis till jul och påsk, Winter ale och Easter Ale.

Penttis gurka

Hedemora kommun

Produktion av färsk Västeråsgurka och Västeråsgurka i olika inläggningar med smak av Vitlök, Fänkål, Kanel, Enbär, Jalapeño, Chili, Rosépeppar, Fefferoni och Hot Harry.

Walla Rökeri

Hedemora kommun

Mottagning av kött för saltning och rökning.